Ablak csere.jpg
Akciós ablakok nyagyker áron20220830.png
 
ablak_ajtó_telefon_piktogram.gif
AblakGuru HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
*
*
Ha itt regisztrál, mindig értesülni fog a legjobb, legfrissebb akcióinkról! Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy az itt megadott adatokat hírlevelezési céllal kezeljük és gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjünk.
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
AblakGuru Menü
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Amennyiben weboldalunk és termékeink elnyerték tetszését, ne felejtse el oldalunkat felvenni a KEDVENCEK közé!
Árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg
Műanyag ablak NAGYKER Áron
Akció ablak ajtó nyílászáró nagyker áron 2.gif
Műanyag bejárati ajtó akció
Műanyag ablak bejárati ajtó.gif
RAKTÁRI,KÉSZLETES NYILÁSZÁRÓK
 
Ablakok-azonnal-raktárról-Aluplast-ablakok.jpg
 
Csepelen működünk!
Cégünk megalakulása óta Budapest XXI. kerületében Csepelen működik. Jelenleg a csepeli Tesco mellett található üzletünk és raktárunk. Szolgáltatásaink nem csak Csepelen vehető igénybe, hanem Budapest egész területén és Pest megyében is.

 
Kapcsolat
Kapcsolat
Telefonos ügyfélszolgálat 3.jpg
Telefonos ügyfélszolgálat
Tel./fax: 276-51-54
E-mail: info{kukuc}ablakguru.hu
Telefonos ügyfélszolgálatunk várja az érdeklődők hívását, ablak, ajtó, redőny, reluxa, párkány és egyéb általunk forgalmazott termékek illetve szolgáltatásaink kapcsán.

Amennyiben nem sikerül elérni ügyfélszolgálatunkat, akkor minden ügyintéző foglalt, ez erősebb szezonban előfordulhat. Ez esetben hatékonyabb lehet érdeklődni on-line ügyfélszolgálaton keresztül. info{kukuc}ablakguru.hu

Telefonon általános kérdésekről, raktárkészletes termékekről, folyamatban lévő megrendelésekről tudunk információ adni. Telefonon bediktálás alapján árajánlatot nem tudunk készíteni. Ez esetben kérjük írjon on-line ügyféklszolgálatunkra (info{kukuc}ablakguru.hu) vagy töltse ki árajánlatkérő sablonunkat.

Telefonos ügyfélszolgálat hétköznap 8.30 - 16.45 -ig várja hívásaikat.
Bemutatóterem
1214 Budapest II. Rákoczi Ferenc út. 193/B
Tel./fax: 276-51-54
E-mail: info{kukuc}ablakguru.hu
<#VastagKezd>Bemutatótermünk várja az érdeklődők látogatását, ablak, ajtó, redőny, reluxa, párkány és egyéb általunk forgalmazott termékek illetve szolgáltatásaink kapcsán.<#VastagVege> Amennyiben egy elfogadott árajánlat alapján irodánkban szeretnének nyílászáró, redőny, reluxa, szúnyogháló, vagy egyéb általunk forgalmazott termékeket megrendelni, kérjük előre jelezze, hogy kollégánk felkészülhessen és a várakozási idő rövid legyen. Megrendelés esetén 50% előleg szükséges. Hogy talál meg minket? Kattintson ide! <#VastagKezd>Nyílászáró bemutatóterem hétköznap 8:30 - 17:00 -ig várja az érdeklődőket!<#VastagVege>
On-line ügyfélszolgálat
info{kukuc}ablakguru.hu
On-Line ügyfélszolgálatunk várja az érdeklődők árajánlatkéréseit, kérdéseit, nyílászáró, árnyékolástechnika, párkány és egyéb általunk forgalmazott termékek illetve szolgáltatásaink kapcsán. Szöveges árajánlat esetén, kérjük olvasák el a "Hogyan kérjek ajánlatott" című segédletet a minnél pontossabb árajánlat elérése érdekében. Beérkezett levelekre terheltségtől függően válaszolunk! On-Line ügyfélszolgálat éjjel - nappal várja leveleiket.
Ablak, ajtó bemutató terem megközelíthetősége.
Tömegközlekedéssel megközelíthető:
  • 38 BKV buszjárattal
  • 138 BKV buszjárattal
GPS koordináták: 47°24’45.16” N 19°03’26.78” E
Gépjárművel való megközelítéshez tekintse meg az alábbi térképet!
Telephelyünk a Rákoczi Út felöl:
Ablakguru telephely 1.jpg
Ablakguru telephely 2.jpg
 
AblakGuru árajánlatkérés
 
Jogi nyilatkozatAdatvédelmi tájékoztatóSzerzői jogok
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.
Copyright © Ablakguru 2007-2019. Minden jog fenntartva. Ezen weboldal bármely részének, bármi nemű újrafelhasználása csak az AblakGuru Kft. írásbeli hozzájárulásával lehetséges! A weboldalon szereplő árak és információk tájékoztató jellegűek, a tévedés jogát fenntartjuk, de igyekszünk azt elkerülni! Szerkesztési hibákért felelőséget nem vállalunk!