Ablak csere.jpg
Akciós ablakok nyagyker áron20220830.png
 
ablak_ajtó_telefon_piktogram.gif
AblakGuru HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
*
*
Ha itt regisztrál, mindig értesülni fog a legjobb, legfrissebb akcióinkról! Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy az itt megadott adatokat hírlevelezési céllal kezeljük és gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjünk.
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
AblakGuru Menü
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Amennyiben weboldalunk és termékeink elnyerték tetszését, ne felejtse el oldalunkat felvenni a KEDVENCEK közé!
Árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg
Műanyag ablak NAGYKER Áron
Akció ablak ajtó nyílászáró nagyker áron 2.gif
Műanyag bejárati ajtó akció
Műanyag ablak bejárati ajtó.gif
RAKTÁRI,KÉSZLETES NYILÁSZÁRÓK
 
Ablakok-azonnal-raktárról-Aluplast-ablakok.jpg
 
Csepelen működünk!
Cégünk megalakulása óta Budapest XXI. kerületében Csepelen működik. Jelenleg a csepeli Tesco mellett található üzletünk és raktárunk. Szolgáltatásaink nem csak Csepelen vehető igénybe, hanem Budapest egész területén és Pest megyében is.

 
Egy kis segítség>>Gyakran ismételt kérdések
Gyakran ismételt kérdések

Mennyibe kerül a helyszíni felmérés?


Budapest területén és irodánk kb. 20km-es körzetében kiszállási díj mellett végezzük, egyéb vidéken esedékes felmérés esetén egyedi megállapodás kérdése. Vidéki felmérés esetén kérjük érdeklődjön elérhetőségeinken.
Fontos, hogy megrendelés esetén a felmérés kiszállási díját részben, vagy egészben levonjuk a végösszegből, így tehát megrendelőinknek az díjtalan!


Mit tartalmaz egy nyílászáró ára?

Komplett tok szerkezetet, üveggel, működtető vasalattal és kilinccsel. Az ablak ára nem tartalmazza a kiszállítást, beépítést, kőműves munkát, külső-belső párkányokat, takaróléceket (szegőléc), redőnyt, szúnyoghálót, reluxát stb.. A kiegészítőket minden esetben külön igény szerint számoljuk ki.


Az ablakcserét a lakásfelújítás melyik fázisában kell elvégezni?


Bontásos ablakcsere esetén, az új ablakokat és ajtókat legkésőbb a festés, glettelés, burkolás előtt kell beépíteni. Bontás nélküli nyílászáró csere és panellakások esetén többnyire teljesen mindegy.

Mennyi idő alatt készül el a munka (nyílászáró csere)?


Fontos kérdés! A megrendeléstől számított gyártási idő minden termékünknél más (2-6 hét között), amit a termékek részletes ismertetőjénél talál meg. A termék megérkezését követően időpont egyeztetés történik és a legközelebbi mindkét fél által jóváhagyott időpontban a beépítést elvégezzük. A beépítés időtartama a munka mennyiségétől és a rendelt kiegészítőktől is függ kb. 1-2 nap komplett lakás vagy családi ház esetén. Ablakonként átlagosan kb. 2 óra számítható.

Mire kell számítanom a nyílászáró csere kivitelezésekor?


Többnyire reggel 8-9 között kollégáink megérkeznek a helyszínre. Ezt követően az új ablakok, ajtók és a szerszámok a munkaterületre kerülnek. Megkezdődik a régi ablakok bontása majd az új szerkezetek beépítése. A következő lépés a szigetelés, majd párkányok, takarólécek szerelése és végül a redőny, szúnyogháló, reluxa stb. kerül a helyére. A végén finombeállítás illetve átadás-átvétel.

Hogyan készüljek a beépítésre?


A helységekben, ahol nyílászáró csere lesz, érdemes a portól védendő tárgyakat és a padlót letakarni illetve a nyílászárók előtti részeket kiüríteni, hogy hozzáférhetőek legyenek. A kollégák megérkezése előtt olyan helyszíneken, ahol nehézkes a parkolás, érdemes gondoskodni megfelelő parkolóhelyről!


Mi történik a kibontott ablakokkal és ajtókkal?


Kérésére költségtérítés mellett elszállítjuk.


Mi az a bontás nélküli ablakcsere?


A bontás nélküli ablakcsere esetén (tokba építés) az arra alkalmas régi ablak illetve erkélyajtó régi tokjába építjük bele az új nyílászárót. Az új és a régi ablak közötti hézagot szigeteljük, majd ezt követően műanyag takaróléccel a szigetelő réteget eltakarjuk. Ennél a beépítési módszernél utólagos kőműves munka nem szükséges és jóval kisebb kosszal illetve felfordulással jár, mint a bontás - beépítéses ablakcsere. Hátránya viszont, hogy pár cm-rel kisebb üvegfelületet kapunk ennél a beépítési módszernél!


A beépítés tartalmaz kőműves munkát, azaz esztétikai helyreállítást?


Nem, de kérésre megszervezzük, hogy megfelelő szakember elvégezze.


Szükséges-e kőműves munka?


A bontás nélküli (tokba építés) ablakcsere és a panel épületek esetén kőműves munka nem keletkezik. Néhány kivételtől eltekintve minden egyéb esetben szükséges. A kőműves munkát vállalni nem tudjuk, de kérésre megszervezzük, hogy a nyílászáró cserét követően 1-2 napon belül az esztétikai helyreállítás is megtörténjen.


Miért szükséges kőművesmunka?


A nyílászáró csere folyamán a belső fal részek, burkolatok sérülhetnek (állapottól függően). Ennek helyreállítása kőműves munkát igényel. A külső falrészek többnyire sértetlenül maradnak. Speciális tokbontási módszerünkkel a fal sérülése a lehetőségekhez képest minimális.Fontos, hogy a helyreállítási munka csak egy esztétikai helyreállítás, az általunk beépített ablakok, ajtók kiszigetelve, beállítva kerülnek átadásra, így funkciójukat azonnal 100%-ig betöltik beépítés után!


Miért számít, hány légkamrás a szerkezet?


Hogy egy szerkezet hány légkamrás attól függ, hogy az elválasztandó teret hány légréteggel választja el szerkezeten belül (ez az érték a profil jellemzője). Ez az érték háromtól nyolc kamrásig változhat. Létezik kétlégkamrás is, de ezek régi elavult szerkezetek nem nagyon forgalmazzák már őket. A légkamra azért fontos mert minél magasabb légkamra számú egy szerkezet, annál jobban hő és hang szigetel, illetve annál jobb a statikája. Jelenleg az öt légkamrásnak a legnagyobb a piaci részesedése, lakossági felhasználás terén minden igény kielégíthető ezekből a profilokból. Ezt követi a hat kamrás, majd a nyolc kamrás szerkezet, ami már luxus kategóriába tartózik. A három kamrás szerkezetek K(U) értéke K(U)=1,5 és 2,0 között, az öt légkamrás szerkezetek K(U)=1,1 és 1,4 között vannak. A hat kamrás szerkezetünk tok-szárny kombinációban K(U)=1,1 - 1,2–es értéket produkál. A nyolc kamrás tok-szárny kombinációban K(U)= 1,0-1,1-es értéket tud.

Mi az a beépítési mélység?


A beépítési mélység a nyílászáró profil jellemzője, tulajdonképpen a profil vastagságát jelenti. Többnyire a légkamrák számával egyenes arányban nő. A három légkamrás nyílászáró szerkezetek általában 60mm, az öt légkamrás 70mm, a hat kamrás 70-80mm beépítési mélységgel rendelkeznek. A nyolc kamrás szerkezetnél már 85-90mm-es beépítési mélységgel számolhatunk. A beépítési mélység növelésével párhuzamosan javul az ablak és ajtó statikája, hő és hang szigetelése.

Ha nyílászáró csere árajánlatot kérek, mit mérjek, hogy a méreteket meg tudjam adni?


99% -ban a külső fal szélességi és magassági mérete illetve a fal vastagsága elég az árajánlat elkészítéséhez. Ezeket az adatokat minden szerkezetenél szükséges megadni!
 
AblakGuru árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg Viszonteladó-csillag.gif
Várjuk kérdéseiket...
Köszönettel fogadjuk, ha ön által fontosnak tartott itt még nem szereplő kérdését elküldi! A beérkező kérdéseket válasszal együtt megjelentetjük!

Elérhetőségek...
Panel Ablak Csere 1.jpg
KU..A NAGY REDŐNY AKCIÓ!
Akció redőny szúnyogháló reluxa.gif
 
Jogi nyilatkozatAdatvédelmi tájékoztatóSzerzői jogok
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.
Copyright © Ablakguru 2007-2019. Minden jog fenntartva. Ezen weboldal bármely részének, bármi nemű újrafelhasználása csak az AblakGuru Kft. írásbeli hozzájárulásával lehetséges! A weboldalon szereplő árak és információk tájékoztató jellegűek, a tévedés jogát fenntartjuk, de igyekszünk azt elkerülni! Szerkesztési hibákért felelőséget nem vállalunk!