Ablak csere.jpg
Akciós ablakok nyagyker áron20220830.png
 
ablak_ajtó_telefon_piktogram.gif
AblakGuru HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
*
*
Ha itt regisztrál, mindig értesülni fog a legjobb, legfrissebb akcióinkról! Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy az itt megadott adatokat hírlevelezési céllal kezeljük és gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjünk.
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
AblakGuru Menü
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Amennyiben weboldalunk és termékeink elnyerték tetszését, ne felejtse el oldalunkat felvenni a KEDVENCEK közé!
Árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg
Műanyag ablak NAGYKER Áron
Akció ablak ajtó nyílászáró nagyker áron 2.gif
Műanyag bejárati ajtó akció
Műanyag ablak bejárati ajtó.gif
RAKTÁRI,KÉSZLETES NYILÁSZÁRÓK
 
Ablakok-azonnal-raktárról-Aluplast-ablakok.jpg
 
Csepelen működünk!
Cégünk megalakulása óta Budapest XXI. kerületében Csepelen működik. Jelenleg a csepeli Tesco mellett található üzletünk és raktárunk. Szolgáltatásaink nem csak Csepelen vehető igénybe, hanem Budapest egész területén és Pest megyében is.

 
Árajánlatkérés az AblakGurutól
Árajánlatkérés az AblakGurutól
Az itt szereplő űrlap kitöltésével és elküldésével könnyen és gyorsan kérhet pontos árajánlatot. 24-48 órán belül személyreszabott árajánlatát olvashatja! Használata természetesen nem kötelező árajánlat kérés küldhető egyszerűen faxon és e-mailben is a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségekre! Az űrlappal lehetősége van csatolt állományban is küldeni árajánlatkérést és/vagy tervrajzot!
Árajánlatkérés előtt, érdemes termékeink árlistáit megtekinteni, az árkülönbségeket felfedezni, kiegészítő termékeket és termékjellemzőket áttanulmányozni, hogy árajánlatkérése biztosan az ön igényeit tükrözze! Ehhez szükséges információkat a weboldalunkon megtalálja. Ha kérdése van hívjon minket bizalommal! Elérhetőségek...
 
Árajánlatkérés az AblakGurutól és akcióértesítő
*
*
*
*
*
*
Helyszíni szerelés (csak Budapest és környéke)
Bontott szerkezetek elszállítása (szereléses megrendelés esetén)
*
*
*
Az előző kérdést azért tettük fel mert 2018.01.01. után kiállított használatbavételi engedély esetén, a lakóépületbe háromrétegű üveggel szerelt nyílászárók teljesítik az előírást. Kérjük jelezze, hogy kéri-e a három rétegű üveget.
*
Választható kiegészítők: Külső párkány, Belső könyöklő, Műanyag redőny, Kombi műanyag redőny, Alumínium redőny, Kombi alu redőny, Vakolható műanyag redőny, Vakolható műanyag kombi redőny, Vakolható alu redőny, Vakolható alu kombi redőny, Föléépített műanyag redőny, Föléépített műanyag kombi redőny, Föléépített alu redőny, Föléépített alu kombi redőny, Műanyag keretes fix szúnyogháló, Alu keretes fix szúnyogháló, Rolós (mobil) szúnyogháló, Reluxa, Kukucskáló (bejárati ajtóhoz), olajfékes ajtócsukó (bejárati ajtókhoz), külső laptakarás (szegőléc), belső laptakarás (szegőléc), külső - belső laptakarás (szegőléc), stb
*
 
Az űrlap elküldéséhez kérjük jelölje be az alábbiak elfogadását:
  Hozzájárulok a részemre üzenet küldéshez.
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
 
AblakGuru árajánlatkérés
 
Jogi nyilatkozatAdatvédelmi tájékoztatóSzerzői jogok
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.
Copyright © Ablakguru 2007-2019. Minden jog fenntartva. Ezen weboldal bármely részének, bármi nemű újrafelhasználása csak az AblakGuru Kft. írásbeli hozzájárulásával lehetséges! A weboldalon szereplő árak és információk tájékoztató jellegűek, a tévedés jogát fenntartjuk, de igyekszünk azt elkerülni! Szerkesztési hibákért felelőséget nem vállalunk!