Ablak csere.jpg
Akciós ablakok nyagyker áron20220830.png
 
ablak_ajtó_telefon_piktogram.gif
AblakGuru HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
*
*
Ha itt regisztrál, mindig értesülni fog a legjobb, legfrissebb akcióinkról! Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy az itt megadott adatokat hírlevelezési céllal kezeljük és gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjünk.
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
AblakGuru Menü
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Amennyiben weboldalunk és termékeink elnyerték tetszését, ne felejtse el oldalunkat felvenni a KEDVENCEK közé!
Árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg
Műanyag ablak NAGYKER Áron
Akció ablak ajtó nyílászáró nagyker áron 2.gif
Műanyag bejárati ajtó akció
Műanyag ablak bejárati ajtó.gif
RAKTÁRI,KÉSZLETES NYILÁSZÁRÓK
 
Ablakok-azonnal-raktárról-Aluplast-ablakok.jpg
 
Csepelen működünk!
Cégünk megalakulása óta Budapest XXI. kerületében Csepelen működik. Jelenleg a csepeli Tesco mellett található üzletünk és raktárunk. Szolgáltatásaink nem csak Csepelen vehető igénybe, hanem Budapest egész területén és Pest megyében is.

 


Műanyag ablak és más termékek akciói

Aluplast műanyag ablakok a legjobb áron

Műanyag ablak magas minőségű Salamander profilbólAluplast Ideal 8000 6 hat kamrás 3 három tömítéses műanyag ablak passzív ház sarkos.jpg
Alapfelszereltésg az Ug=1,0 üveg, 5 vagy 6 LÉGKMARÁS profil, alap biztonsági vasalat, vasalati-résszellőző, hibásműkődtetés -gátló! Rendkívül kedvező ár és a kíváló mínőség találkozása egy termékben, az Aluplast ablakban!
Új Smart Slide toló ajtó rendszer

Új Műanyag smart slide toló ajtó.png
Új és innovatív toló rendszerű erkélyajtó. Az új toló-ajtó rendszer a műanyag ablak gyártásban teljesen új zárási technológiát valósít meg. A vasalat a szárnyat a zárási pozícióban rá feszíti a tokra, amelynek ereje kiváló, erőteljes zárást biztosít. Mindez nagy erőkifejtés nélkül.

KU..A NAGY REDŐNY AKCIÓ
Műanyag ablak kiegészítői mint redőny és szúnyogháló
KU..A NAGY redőny AKCIÓ keretein belül a redőnyöket, szúnyoghálókat és reluxákat hihetelenül olcsón értékesítjük.


Akciós bejárati ajtók egyedi méretben is
Műanyag ablak bejárati ajtó kicsi.gif
Akciós bejárati ajtók 5 pontos biztonsági zárral, bejáratiajtó pánttal, hőhídmentes alacsony aluminíum küszöbbel. Gyártási idő kb. 3 hét.

Helyszíni felmérés megrendelőinknek
Akció felmérés.jpg
Szakembereink által végzett helyszíni felmérésért kiszállási díjat számítunk fel! A kiszállási díjat a megrendelés munkadíjából jóváírjuk. A nagy igényre való tekintettel, a felmérést elfogadott árajánlat esetén tudjuk vállalni és kizárólag kivitelezéses ajánlat esetén. Vállalási területünk volumentől függően Budapest és peremvárosai, illetve telephelyünk kb. 20km-es körzete.

15+1 pontos biztonsági ajtók
műanyag ablak biztonsági ajtó.gif
Az életben nagyon fontos a biztonság. Aki már tapasztalta milyen az, hogy idegenek jártak a lakásában, házában, sokat adna a biztonságért. HISEC biztonsági ajtók, a biztonságot megfizethető áron kínálják.

 
Műanyag ablak árlista itt!
Műanyag ablak árlista.jpg
Műanyag ablakok beépítése garanciával
Budapestről és környékéről érkező érdeklődőink részére vállaljuk a megrendelt műanyag ablakok szakszerű beépítését, az elvégzett munkára vonatkozó garanciával!


Alkudja ki a legkedvezőbb árat! (Speciális ajánlat)
Az általunk forgalmazott műanyag ablakok, erkélyajtók, bejáratiajtó, redőny, reluxa, stb. esetében felkínáljuk minden kedves vásárlónknak, az egyedi ár elérésének lehetőségét! Hogyan élhet ajánlatunkkal? Küldje el számunkra az Ön által kiválasztott műanyag ablakok, erkélyajtók, bejáratiajtó, redőny, reluxa, stb. pontos paramétereit ( méret, típus, nyitás irány darabszám, kiegészítők stb… ), küldje el az Ön által kapott legkedvezőbb árajánlatot és azt is, hogy hol kapható a termék az Ön által megjelölt áron. Ezután mi egy válasz e-mailben (faxon vagy irodánkban) tájékoztatjuk a mi ajánlatunkról és amennyiben azt kedvezőbbnek találja, irodánkban a kinyomtatott válasz e-mailünket bemutatva , az ajánlatunk hivatalos árajánlatnak tekintjük! További információt a kapcsolatok menü pont alatt található eléréseken kaphat, illetve ajánlatkérését is ide küldheti!
Nyílászáró gyártás folyamata
AblakCsere lépésről lépésre

A műanyag ablak vásárlásról és a műanyag ablakról általában...

A dilemma...
Komoly dilemma előtt áll az, aki manapság korszerű ablakot szeretne vásárolni. Nem az ablaknyílások méretének egyedisége miatt van gondban, hanem attól, hogy milyen alapanyagú, s ezen túlmenően melyik típust válassza. Még akkor is, ha a pénz nem számít. Ma ugyanis a bő választék bizonytalanítja el a mindennapok emberét. Fa? Műanyag? Alumínium, vagy ezek új generációs kompozitumait válasszuk? Ezek fogós és egyben zsebbe vágó kérdések.
Miben bízhatunk?
Abban bízhatunk, hogy a különféle ablak rendszerek mindegyikét kiváló minőségű alapanyagokból, és korszerű technológiával gyártják, amit a több évtizedes gyártási tapasztalatok és a folyamatos fejlesztések garantálnak. A minőséget tekintve tehát rosszul aligha járhat bárki is, legfeljebb a praktikussági, vagy esztétikai igényeit kell a fizetőképességéhez igazítania. Minden alapanyagnak megvannak a maga előnyei, a nyílászárók anyagát tehát ezek figyelembevételével kell kiválasztani. Itt azért meg kell említeni, hogy vannak a technologia be nem tartása, tapasztalatok figyelmen kívül hagyása, és késztermék olcsósága érdekében tett technológiai áthágások eredménye ként igen rossz minőségű, új fa, alu vagy műanyag ablakok, erkélyajtók, bejáratiajtó, stb. a piacon. Például garázs műhelyekben összeállított műanyag ablak szerkezetek!
Mit várunk el?
Mindannyian olyan ablakra vágyunk, amelyek nemcsak szépek, hanem tartósak, karbantartást alig igényelnek és alaki, továbbá méreti megkötésektől is mentesek. Nos, az ütésálló adalékkal modifikált kemény PVC ilyen ideális műanyag ablak alapanyag. Ezt az anyagot kitűnő időjárás-, vegyszer-, és ütésállósága, szilárdsága, nehezen éghetősége teszi alkalmassá műanyag ablak gyártás céljára. Mindezek párosulnak még a PVC-t jó formálhatóságával, hegeszthetőségével. Az üreges PVC profilt szerkezeti anyagként alkalmazva műanyag ablakoknál, annak hővezetési tényezője közel azonos a fáéval, tehát a belőle készített műanyag ablakok hőhídmentesek. A kamrák számának növelésével a műanyag ablak profilok szélesebbek lettek, az 5 légkamrás műanyag ablak profilok már a fa ablakkereteknél jobb hőszigetelő tulajdonságúak. Emellett a kamraszám növelése előnyös volt a műanyag ablak keretek stabilitása és a hegesztési varratok szilárdsága tekintetében is. A keretekbe épített acélmerevítőkkel pedig nőtt a műanyag ablakok gyártható mérethatára is.
A műanyag ablak kényelme...
A műanyag ablak karbantartási igénye köztudottan minimális. Időszakos felületkezelést egyáltalán nem igényelnek a műanyag ablak profilok, mert teljessen időjárás és UV állóak. Az is lényeges, hogy ezekbe a műanyag ablakokba a legváltozatosabb üvegvastagságok építhetők be, hiszen fontos, hogy a műanyag ablakba mindig a funkciójának megfelelő üveg kerüljön. Ami pedig a műanyag ablakok színválasztékát illeti, ma már a standard fehér alapszín mellett fa-utánzatú fóliázott műanyag ablakokat is lehet rendelni. Ezen túlmenően a műanyag ablakok vetemedésmentesek, zárásuk, vízelvezetésük kiváló. A műanyag ablak vasalatai tartósak, és mivel több ponton zárodnak, biztonságosak is.

Műanyag ablak profilok...

A műanyag ablakok különféle gyártmányú profilokból készülnek. Ahány műanyag ablak profilgyártó, annyiféle műanyag ablak profil, és különböző kialakítású részlet, amelyek összhatásukban azonos célt szolgálnak, nevezetesen a tökéletes ablak zárást, a minél jobb ablak hőszigetelést, jó vízelvezetést. E mellett természetesen az esztétikai szempontok is jelentősen befolyásolják a különböző műanyag ablak profilok megjelenési formáját.

Nálunk a műanyag ablak ALUPLAST és DECCO rendszerből AKCIÓ szinte állandóan.

Műanyag ablak profil légkamrái...

Alapvetően a műanyag ablak profilokat a hőátbocsátási tényezőjük jellemzi. Ezt pedig a műanyag ablak profil idomok kamraszáma és beépítési mélysége határozza meg. A 3 légkamrás műanyag ablak profilok (elavult rendszerek) 1,5-2 Wm2K értékűek, az 5 légkamrás műanyag ablak profilok 1,2 - 1,4 Wm2K, a 6-8 légkamrás ablak 0,9-1,3 Wm2K hőátbocsátásúak. (Az AblakGuru Kft.-nél 3 és 4 légkamrás műanyag ablakok már nincsenek.) Ez azonban csak a műanyag ablak keretére, azaz tok és szárny profilokra vonatkozik, tok-szárny viszonylatban! A jól megválasztott üvegezés az egész műanyag ablak hőszigetelését javíthatja, de le is ronthatja. A műanyag ablak profilokba szerelt galvanizált bevonatú acélmerevítők kialakítása ugyan gyártmányonként eltérő profilú, ám az adott műanyag ablak profiltípushoz méretezett, és a szilárdságuk minden tekintetben megfelelő.

Műanyag ablak beépítési mélysége...

A műanyag ablakoknál lényeges szempont a beépítési mélységük. Ez is gyártmánytól függő, de általában 60-90 mm között változik. Kivételt képeznek a szélesített tokú ablakprofilok, amelyek csak különleges esetekben használatosak. Az AblakGuru Kft.-nél 70-80-85-90 mm-es beépítési mélységgel gyártott szerkezetek is vannak. A sík felületű profilok vízelvezető éleinek letörési szöge többnyire 15-20 fok közötti, ami a csapadékvíz elvezetésénél lényeges, de tisztítás szempontjából is előnyös. Az esetleges pára, vagy kondenzvíz elvezetést általában az ablaktokban egy külön erre a célra kialakított vízhorony biztosítja, a kivezetést pedig az első légkamrán átmart nyílások szolgálják. Ezeket kívülről csak alul nyitott fedőelemek takarják le. A legtöbb ablakprofil olyan kialakítású, hogy a tokidomhoz az esetlegesen szükséges beépítést elősegítő elemeken kívül különféle kiegészítő elemeket, pl. felső tokos redőnyszekrényt, külső ablakpárkányt, vagy soroló idomokat lehet rögzíteni.

Műanyag ablak üvege, tömítése, zárása...

A műanyag ablak profilok általában 24-32 mm vastagságú normál hőszigetelt, üveg befogadására alkalmasak, amelyeket körbefutó szigetelő gumi tömítések és bepattintható, ugyancsak tömítőgumival ellátott műanyag ablak üvegezőlécek szorítanak a szárnykeretbe. A műanyag ablakszárny és a keret tökéletesen légzáró szigetelését többnyire két körbefutó ütközőtömítés biztosítja, ám léteznek ún. középtömítéssel ellátott műanyg ablak profil rendszerek is, amelyek szélsőséges környezeti viszonyok között is tökéletes zárást biztosítanak.

A vasalatok záráskor több ponton rögzítik az ablakszárnyat, ezáltal a felfeszítési kísérletekkel szemben is kellő ellenállást biztosítanak, továbbá a résmentes zárásnak is ez a záloga.

Műanyag ablakok külső megjelenése...

A műanyag ablaknál tagadhatatlanul fontos a külső megjelenés, esztétikai hatásuk nagyon is meghatározó. Ebben jelentős szerepet kap maga a műanyag ablak profil formája, hiszen ezek keretezik az ablaknyílást. Ezért a műanyag ablak tokok és szárnykeretek megszokott sík felületi optikája mellett egyre keresettebbek a lekerekített élkialakítású műanyag ablak profilok. A választék e téren is bővül, a felmerülő igényeknek megfelelően. Az AblakGuru Kft.-nél fellelhető mindkét műanyag ablak típus. Nem szokványos, de fellelhető olyan műanyag ablak idom is, amelyiknél a műanyag ablakszárny külső felületei a tokkerettel egy síkba kerülnek, így összeadódó felületük széles keretként övezi a műanyag ablakot.

Természetesen arra is mód van, hogy a műanyag ablakokkal azonos profilból készült terasz és erkélyajtókkal teremtsük meg egy épület műanyag ablakainak a teljes harmóniáját, hiszen a műanyag ablak idomok erre is alkalmasak. A fóliázott műanyag ablak profilok pedig megtévesztően valódi fa jellegűvé varázsolják a műanyag ablak profilok felületét

Műanyag ablak és az üveg...

A műanyag ablakokba alapáron általában két rétegű, 2,4-2,8 W/m2K hőátbocsátási tényezőjű hőszigetelő üvegezés tartozik. A két torzításmentes, 4 mm vastag üveg egymástól 16 mm távolságban van, amit alumínium távtartó biztosít, s az üvegszerkezet légmentesen lezárt. Az üveg a műanyag ablak szárnyprofil körbefutó gumiszélével érintkezik, a másik oldalról az üvegrögzítő léc gumiszéle rögzíti szorosan a helyére. Az üvegezés a műanyag ablak kerettel szinte nem érintkezik, mert alul és felül műanyag ablak üvegező ékek rögzítik a megfelelő távolságba. Mivel az üvegek nagy felületük miatt erősen befolyásolják az egész műanyag ablak hőszigetelését, célszerű jobb paraméterekkel rendelkező üvegezést választani. Ez lehet a belső üvegfelületekre felvitt semleges színű hővédő bevonattal ellátott üvegszerkezet, aminek az 1,4 W/m2K hőátbocsátási tényezője tovább csökkenthető 1,1 W/m2K értékre Argon gázzal töltött üvegszerkezettel. Az AblakGuru Kft.-nél Aluplast és Decco műanyag ablakokban alapfelszereltségként Argon gázzal töltött vákumkamrás thermo üveg van. Ezen kívül választhatók még többrétegő, fokozott hangszigetelő, katedrál üvegek és ha biztonságtechnikailag indokolt, a ragasztott rétegű biztonsági üvegezésnek sincs semmi akadálya. Mindezek magától értetődően költségnövelő igények, mint ahogyan az üvegszerkezetekbe kerülő osztólécek is.
Munkatársunk írta:
Hogyan válasszunk? (forum 2004)
Nem könnyű kérdés! A teljeség igény nélkül pár gondolat.

Én egy műanyag ablakokat forgalmazó cég értékesítési vezetője vagyok. Viszonylag képben vagyok, mit kell figyelembe venni.

A legfontosabb a műanyag ablak gyártása során alkalmazott minőségi elvárások, mert lehet egy silány minőségű műanyag ablak alapanyagokat tartalmazó műanyag ablakot olyan minőségi gyártással gyártani, hogy egy nem minőségi gyártással előállított drágább műanyag ablak alapanyagokból készített ablakkal szemben az elvárásoknak mégis megfelel.

Tehát röviden: rossz műanyag ablak alapanyagból is lehet jót gyártani, és jó műanyag ablak alapanyagból is lehet rosszat gyártani.

Ez így elég nehéz egy laikus számára, mert teljes mértékben a kereskedők elmondásaira kell hagyatkozniuk. (Nálunk ez a minőségi válogatás hozta meg azt a párműanyag ablak típust amit forgalmazunk.)

Az ár összetevői:

Alapanyagok
Gyártási költségek (rezsi, munkabér, bérleti díj, szállítás stb..)
Értékesítési költségek (rezsi, munkabér, bérleti díj, szállítás, stb..)
Stb…

Tehát az árat elégé sok összetevő alkotja, de az biztos, hogy a legdrágábbat nem érdemes vásárolni, mert ott valamit rosszul csinálnak, hogy drágán kell adniuk (kivétel a luxus kategóriás műanyag ablakok). A legolcsóbb műanyag ablak szintén nem jó mert, ha nagyon olcsón kap egy műanyag ablakot, akkor valószínű, hogy ott spórolnak vele, ahol csak lehet. Pl.: alapanyag, műszaki tartalom, stb... Ki szeretne olyan műanyag ablakot, amit 2 év múlva csak 2 ember, egy jól összeszokott mozdulattal tud becsukni? Gondoljunk bele, hogy megvesszük azt a műanyag ablakot ami a legolcsóbb a piacon és fél év múlva gondunk támad vele. "Nem lehet bezárni vasalat törés miatt (mert olcsó gyenge ablak vasalattal szerelték). 1. lépés felhívom a műanyag ablak kereskedőt, aki rögtön le fog rázni és azt mondja, hogy hívjam a műanyag ablak gyártóját. Miért teszi ezt? Mert azon az ablakon kb 990 Ft-ot (fiktív szám) kereset, és ha ki kell mennie megnézni, akkor már vesztett 2000Ft-ot. 2. lépés hívom a műanyag ablak gyártóját, aki szintén leráz, hogy valószínűleg a hibás működés oka a hibás beépítés (esetleg 5-10e. Ft kiszállási díjért megnézi). Tehát hívjuk a műanyag ablak beépítőit. Mit kezd egy beépítő az eltört vasalattal? Semmit, azt fogja mondani, hívja a céget, ahol vette a műanyag ablakot. Megint 1. lépés… Ezeket a garanciális viszonyokat a műanyag ablak esetében is szabályozni és rögzíteni kell. Ezeknek a megvalósulása is beépül a műanyag ablak árába! (Ezzel nem azt akarom mondani, hogy csak a drága a jó, mert azt gondolom mi sem vagyunk drágák, mégis az ügyfelek teljes körűen elégedettek.)

Fontos még a beépítés:

A műanyag ablak beépítés már-már külön szakma. NE BÍZZA OLYAN EMBERRE, AKI ERRE NEM KÉPZETT!
Az a legtisztább, ha az cég építi be, akinél vásárolta a műanyag ablakát! Mert, ha nem, akkor az eladó cég a hibás működést, helytelen beépítésre vezetheti vissza (aminek valóban elég nagy az esélye), a beépítő meg a műanyag ablak silányságát fogja hangsúlyozni. Tehát egymásra mutogatnak, a megrendelő a kettő között állva megoldást vár a problémára, de nem kap.

Tehát a lényeg, ha egy műanyag ablak 5000Ft-tal olcsóbb, de utána csak a gond van vele, akkor valószínűleg olcsóbb és jobb megoldás lett volna azt megvenni, amelyik minden szempontból minőségi és az eladó cég be is építi azt. (pl. gondoljunk bele, hogy egy fél éves ablak, újbóli cseréje mekkora, többletköltséggel jár +stressz, +telefonköltség, helyreállítás, stb...)

És akkor csörög a telefon, hív a haverom, hogy a műanyag ablak amit az általam ajánlott nagyon olcsó cégtől vett nála is cserélni kell, akkor az ciki. Bár ne kért volna tanácsot, ezek után lehet, hogy nem is fog. Pedig egyértelműen a jó szándék vezérelt!

Ami az áraknál még fontos, csak teljesen azonos műszaki tartalom mellet lehet árakat összehasonlítani. (pl.: ha valahol bukó/nyíló, valahol pedig kétszárnyú b/ny árat kérünk és azt gondoljuk, hogy az előbbi olcsóbb, mert alacsonyabb árat mondott, akkor tévedünk. Mert a második cég egyszerűen egy drágább műszaki tartalmú termékre adott árat.)

Még valami! Ha valaki felhív öt céget és megkérdezi az árakat (akkor még ügye csak egy ára van, de nem tudja, hogy milyen céggel áll szemben és milyen műszaki tartalmat és szolgáltatást fog kapni), az még lehet költség hatékony, de ha 40 céget hív fel lehet, hogy akkora számlája lesz, hogy a legolcsóbb termékkel is drágábbra jön ki. A piackutatást bízzuk a piackutatókra!

Nem okoskodni akartam, de laikusként a döntésünknél pár tényezőnek szerepet kell játszania. Ezt a teljeség igénye nélkül pár kiemelt gondolat formájában írtam le.

Konkurenseknek: Ha te nagyon olcsót árulsz, bár tudod, hogy nem is túl jó minőség és azt gondolod, hogy utaltam rád, ez természetesen nem igaz. Én más cégre gondoltam!

Üdv.
Mi a helyzet most? (forum 2009)
Hát a kérdés most sem könnyű!

Ami jelenleg is nagyon fontos, hogy megfelelő alapanyagból, megfelelő minőségi gyártás mellet készüljenek el a műanyag ablakok. Például nagyon fontos műanyag ablakoknál a folyamatos minőség ellenőrzés és műszakonkénti töréspróba.

Jelenleg a piaci trendeknek megfelelően magyarországi gyártásban minőségi műanyag ablakok készülnek ugyan, de áruk nem versenyképes a külföldön gyártott műanyag ablakok árával szemben.

Jelenleg az ár versenyképességének titka abban van, hogy nagy tömegben gyártsanak műanyag ablakokat és a gyár megfelelő adókörülményeket biztosító ország területén legyen, lehetőleg valahol Európa közepén!

Ezeknek a kitételeknek jelenleg Lengyelország, Csehország és Szlovákia felel meg a legjobban. Ezen országokkal történő kapcsolatfelvétel egyetlen akadálya és többletköltsége a nyelvi akadály lehet, amit mi teljesen kiküszöböltünk.

Ezen tények tükrében, ma koránt sem biztos, hogy egy olcsó műanyag ablak rosszabb egy drágábbnál (bár résen kell lenni). Sőt úgy gondolom, hogy jelenleg az általunk forgalmazott műanyag ablak rendkívül magas minőségű és műszaki tartalmú (a kettő nem keverendő), de az ára hihetetlenül alacsony tud lenni, az előbbi feltételek megléte miatt.

Ami a BEÉPÍTÉSt illeti, még mindig az irányelv, hogy szerencsésebb azzal a céggel beépítettni a műanyag ablakokat, ahol megvásárolta. Ennek okait egy előző fórum hozzászólásban már taglaltam! (itt olvasható balra). A lényeg: a műanyag ablak beépítés külön szakma. NE BÍZZA OLYAN EMBERRE, AKI ERRE NEM KÉPZETT!

A megfelelő műanyag ablak megkeresésére, most már túlnyomórészt az Internetet használják, aminek nincs olyan költsége mint a telefonos kutatásnak. Ennek köszönhetően nagyobb az árverseny és kedvezőbb árak alakulnak ki a műanyag ablak piacon!

Tulajdonképpen az általunk forgalmazott műanyag ablakok a jelenlegi követelményeknek is teljesen megfelelő műanyag ablakok! Folyamatos piackutatás eredménye képen elmondható, hogy magas műszaki tartalom, magas minőség, alacsony ár és Európai Uniós minősítés jellemzi műanyag ablakainkat. Ügyfeleink legnagyobb megelégedésére és a konkurenciáink bosszankodására!


Műanyag ablakok és a válság (forum 2012)

A válság és a vásárlóerő csökkenés együtt jár. Az energia árak folyamatos növekedése és a rég rossz ablakok energia pazarló állapota mégis a spórolás azon módja mellet szól, hogy például a régi ablak ezen állapotát egy műanyag ablak csere megrendelésével próbáljuk megoldani. Amennyiben szerencsésen sikerül megfelelő céggel kapcsolatba lépni és megfelelő terméket megrendelni élvezhetjük a műanyag ablak rendszerek előnyeit kényelmét.

Amire nagyon kell vigyázni:

1. A válság több tőke szegény céget sodort a fizetőképtelenség szélére. A fenntartásuk bizonytalan, napról napra működnek. Lyukakat tömködnek a beérkező összegekkel. Lehetőség szerint a kerüljük el a múlt nélküli fiatal cégeket, továbbá ne dőljünk be a nagyon kedvező ár és csak egy telefonszám hirdetéseknek. Sok esetben hallottam ügyfelektől szórólapos műanyag ablakos átvert egy fél lakótelepet. Ha csak egy telefon számot kapunk, azt csak kikapcsolják és már nem tehetünk semmit. Próbáljunk meg megbízható régen működő, irodával, telephellyel rendelkező céget választani.

2. Ha egy potenciális vásárlót megkérdeznénk, hogy "Mi a műanyag ablak profil legfontosabb jellemzője?" biztosan azt a választ kapnánk, hogy "A légkamrák száma". Részben igaza is van, de erre a profil gyártok is rájöttek. Ezért lassan eljutunk a 10 kamrás műanyag ablak gyártásáig. Ha viszont ez ugyanolyan áron szerezhető be mint egy öt vagy hat légkamrás műanyag ablak akkor gyanakodni kell. Hogyan lehetséges ez? Az egy méter profilban lévő anyag mennyisége nem változik. Az elválasztó falak a műanyag ablak profilon belül vékonyabbak, mint a külső fala, ami a statikai merevítést adja. Az olcsó 6,7,8 kamrás műanyag ablak profiloknál a külső falvastagságából elvonva behelyeznek a belső részbe még egy elválasztó hártyát, de ezzel a profil statikai tulajdonságai csökkenek jelentősen. Ami lényegében egy gyengébb, de jobban nem szigetelő profilt eredményeznek. További hőszigetelési teljesítmény, csak a műanyag ablak profil beépítési mélységének növelésével együtt lenne elérhető. Ilyen műanyag ablak rendszer is létezik ezek ára jóval magasabb, de alkalmasak passzívházak kritériumainak is megfelelni.
AblakGuru árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg Viszonteladó-csillag.gif

műanyag ablak

Akciók érvényesége...
Az oldalunkon látható minden akció aktuális hónap elsejétől az utolsó napjáig van érvényben! (Kívéve, ha ezt más dátummal jeleztük!)
Panel Ablak Csere 1.jpg
KU..A NAGY REDŐNY AKCIÓ!
Akció redőny szúnyogháló reluxa.gif
AblakGuru Ajándék utalvány
Műanyag ablak ajándék utalvány.jpg
AblakGuru TV
 
Jogi nyilatkozatAdatvédelmi tájékoztatóSzerzői jogok
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.
Copyright © Ablakguru 2007-2019. Minden jog fenntartva. Ezen weboldal bármely részének, bármi nemű újrafelhasználása csak az AblakGuru Kft. írásbeli hozzájárulásával lehetséges! A weboldalon szereplő árak és információk tájékoztató jellegűek, a tévedés jogát fenntartjuk, de igyekszünk azt elkerülni! Szerkesztési hibákért felelőséget nem vállalunk!