Ablak csere.jpg
Akciós ablakok nyagyker áron20220830.png
 
ablak_ajtó_telefon_piktogram.gif
AblakGuru HÍRLEVÉL REGISZTRÁCIÓ
*
*
Ha itt regisztrál, mindig értesülni fog a legjobb, legfrissebb akcióinkról! Ezzel hozzájárul ahhoz, hogy az itt megadott adatokat hírlevelezési céllal kezeljük és gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjünk.
A * jelölésű mezők kitöltése kötelező!
AblakGuru Menü
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Amennyiben weboldalunk és termékeink elnyerték tetszését, ne felejtse el oldalunkat felvenni a KEDVENCEK közé!
Árajánlatkérés
Árajánlatkérés nyílászáró csere ablak ajtó.jpg
Műanyag ablak NAGYKER Áron
Akció ablak ajtó nyílászáró nagyker áron 2.gif
Műanyag bejárati ajtó akció
Műanyag ablak bejárati ajtó.gif
RAKTÁRI,KÉSZLETES NYILÁSZÁRÓK
 
Ablakok-azonnal-raktárról-Aluplast-ablakok.jpg
 
Csepelen működünk!
Cégünk megalakulása óta Budapest XXI. kerületében Csepelen működik. Jelenleg a csepeli Tesco mellett található üzletünk és raktárunk. Szolgáltatásaink nem csak Csepelen vehető igénybe, hanem Budapest egész területén és Pest megyében is.

 
Árnyékolástechnika>>Szúnyogháló
Szúnyogháló
Minőségi üvegszálas szúnyogháló (KÉPI ILLUSZTRÁCIÓK LEJJEBB)
A szúnyoghálók alkalmazásának célja a rovarok bejutásának megakadályozása, és a nagyobb, levegőben levő szennyeződések, így például tollak, falevelek, vagy nyárfa pihék helyiségen kívül tartása szempontjából is hasznosak. A legelterjedtebb a fix szúnyogháló, elsősorban ablakokra célszerű felszerelni, rögzítése csavarkötésekkel történik.

Forgalmazunk alumíniumkeretes és műanyagkeretes szúnyoghálót. Az üvegszálas háló színe halványszürke. Társaságunk az amerikai New York Wire Company rendkívűl tartós üvegszálas hálóanyagait használja.

A helyi adottságokhoz igazodóan a hagyományos fix szúnyoghálón túl mozgatható rolósháló, redőnnyel egybe építet és nyíló típus is választható.

A könnyen kezelhető, kis helyigényű, rolósháló változat előnye, hogy a szúnyogháló, használata után egy mozdulattal eltüntethető. A lefutó-sínben a háló két kefe között helyezkedik el, így 100%-os védelmet nyújt a rovarok ellen.

A rolós szúnyogháló szerkezete - az acélrugó kivételével - alumíniumból készül, felülete fehér. A gyakoribb, fentről lehúzható változat mellett az elsősorban ajtóknál alkalmazott vízszintesen mozgatható típusok is választhatók. Fontos, hogy a mobil hálót csak abban az esetben érdemes rendelni, ha nem állandóan lehúzott állapotban fogják használni.
Rolós szúnyogháló metszet.jpg
Rolós szúnyogháló metszet
 
AblakGuru árajánlatkérés
 
Jogi nyilatkozatAdatvédelmi tájékoztatóSzerzői jogok
A weblap a WEB-SET rendszeren üzemel. Készítette a BIT-Hungary Kft.
Copyright © Ablakguru 2007-2019. Minden jog fenntartva. Ezen weboldal bármely részének, bármi nemű újrafelhasználása csak az AblakGuru Kft. írásbeli hozzájárulásával lehetséges! A weboldalon szereplő árak és információk tájékoztató jellegűek, a tévedés jogát fenntartjuk, de igyekszünk azt elkerülni! Szerkesztési hibákért felelőséget nem vállalunk!